BINNENSCHILDERWERK 2018-07-19T09:02:50+00:00

BINNENSCHILDERWERK

Prime-R is gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit schilderwerk bij zowel particulieren, bedrijven als instellingen.

ONZE SCHILDERDIENSTEN

Het is belangrijk dat uw woning van goed binnenschilderwerk is voorzien. Dit geeft uw woning namelijk niet alleen een mooie en luxe uitstraling, maar het is ook essentieel om houtrot en slijtage te voorkomen.

Wij begeleiden ons gehele schildertraject met de grootste zorg en zeer scherpe tarieven. We inspecteren het houtwerk, zorgen in overleg met u dat slechte delen vervangen worden en gaan na hoe houtrot is ontstaan.

Binnen schilderwerk

Binnenshuis kunnen de schilderklussen zich soms behoorlijk opstapelen. Denk bijvoorbeeld aan uw plinten, kozijnen, deuren of ander houtwerk. Deze klussen kunt u heel eenvoudig overlaten aan Prime-R. Wij kunnen u voorzien van uitgebreid kleuradvies en ook informeren wij u graag over de meest geschikte verftechnieken.

Geef houtrot geen kans

Om houtrot tegen te gaan, is binnenschilderwerk vaak nog belangrijker dan buitenschilderwerk. Vocht komt namelijk altijd van binnenuit. Professioneel schilderwerk is daarom onmisbaar als u beschadigingen heeft aan beglazing, kit naden en houtwerk wilt voorkomen.

Ook uw trappen en vloer krijgen het dagelijks zwaar te voortduren. Na verloop van tijd is er sprake van slijtage. Met een goede laklaag kunt u slijtage zover mogelijk inperken en zien uw trappen en vloer eruit als nieuw.

Een fijne sfeer

Een mooie verf- of laklaag hoeft niet alleen functioneel te zijn. Ze zijn ook bepalend voor de sfeer in uw interieur. Kleuren zijn bepaling voor de uitstraling van uw woning. Wij helpen u hier dan ook graag bij.

Door onze jarenlange ervaring in schilderwerk bent u verzekerd van een streeploos en prachtig resultaat.

SNEL EN VAKKUNDIG

Doordat wij uitsluitend professionele schilders in dienst hebben, zijn wij in staat om uw schilderwerk snel en vakkundig aan te pakken. Dit bespaard u tijd en geld!
Goed schilderwerk heeft een meerwaarde voor uw woning. U geniet elke dag van de sfeer- en stijlvolle uitstraling. En dat jarenlang, want we werken uitsluitend met hoogwaardige verf.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

TELEFOONNUMMER

06 50 45 31 82

E-MAIL

info@prime-r.nl

WERKTIJDEN

24/7

TELEFOONNUMMER

06 50 45 31 82

E-MAIL

info@prime-r.nl

WERKTIJDEN

24/7