BUITENSCHILDERWERK 2018-07-19T09:02:21+00:00

BUITENSCHILDER

Prime-R is gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit schilderwerk bij zowel particulieren, bedrijven als instellingen.

ONZE SCHILDERDIENSTEN

Uw huis of bedrijfspand is uw visitekaartje, dus het is belangrijk dat uw woning of werkomgeving er verzorgd en representatief uitziet. Prime-R zorgt ervoor dat al uw schilderwerk op een professionele wijze wordt gedaan. Niet alleen dient het schilderen van uw woning, hekwerk of schuur ter verfraaiing, ook is verf een beschermlaag tegen allerlei weersinvloeden.

Buitenschilderwerk

Een buitenschilder verzorgt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning. Het is namelijk om de paar jaren nodig om uw huis te laten schilderen. Op deze manier houdt u uw pand in een uitstekende conditie. Professioneel schilderwerk beschermt uw hout ook nog eens tegen houtrot. Houtrot kan ontstaan indien er geen onderhoud wordt gepleegd. Naast dat wij uw huis schilderen, kunnen wij ook uw schutting en uw schuur of elementen uit uw tuin voorzien van een nieuw likje verf.

Wat valt er onder het buitenschilderwerk:

  • Buitenmuur verven
  • Dakgoot schilderen
  • Dakkapel schilderen
  • Houtrot verwijderen
  • Kozijnen schilderen
  • Deuren schilderen

SNEL EN VAKKUNDIG

Doordat wij uitsluitend professionele schilders in dienst hebben, zijn wij in staat om uw schilderwerk snel en vakkundig aan te pakken. Dit bespaard u tijd en geld!
Goed schilderwerk heeft een meerwaarde voor uw woning. U geniet elke dag van de sfeer- en stijlvolle uitstraling. En dat jarenlang, want we werken uitsluitend met hoogwaardige verf.

Heeft u een project waar wij mee kunnen helpen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

TELEFOONNUMMER

06 50 45 31 82

E-MAIL

info@prime-r.nl

WERKTIJDEN

24/7

TELEFOONNUMMER

06 50 45 31 82

E-MAIL

info@prime-r.nl

WERKTIJDEN

24/7