VOORGERECHTEN / STARTERS

CARPACCIO SUBLIEM € 9,50

Dungesneden ossenhaas begeleid door truffelmayonaise.

VITELLO TONATO € 9,50

dungesneden rose gebraden kalfvlees met tonijnmayonaise.

POMODORISOEP € 8,50

Italiaanse tomatensoep met basilicum bereid

KREEFTEN SOEP € 9,50

Gebonden soep van kreeft en langoustine en Napoleon brandy.

KOUD GEROOKTE ZALM € 10,00

gemarineerd in rode biet en wodka, waarna koud gerookt

GEGRATINEERDE BRIE € 9,50

Licht gegratineerde brie op vruchtenbrood met frisse salade, noten en vijgencompote

GELE BIET CARPACCIO € 8,50

met geitenkaas, gedroogde tomaat en pecannoten

LOLIGO OCTOPUS € 10,00

Gestoofde kleine octopus

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

B-A RIBEYE VAN DE GRIL € 22,00

Geserveerd met knoflookboter.

ABERDEEN STEAK € 20,00

black angus biefstuk met rode wijn-port reductie

KALFSLEVER € 20,00

Met ui, spek en appel, bereid op traditionele wijze in calvados.

LAMSRACK € 22,00

Lamsrack met bulgur en lamsreducti

EENDENBORST € 20,00

filet met Pedro Ximenez saus

ZALMFILET € 20,00

Geserveerd met witte wijn-citroen saus

PARGO € 21,00

hele dorade, gekruid en gestoofd met groenten

SLIPTONG € 20,00

Sliptong in roomboter gebakken

MEDITERRANE BULGUR € 19,00

Bulgur met roergebakken groenten, en tomaten saus

PIATTO NONNA € 20,00

Italiaanse ovenschotel volgens grootmoeders recept

ARRANGEMENTEN / SPECIALS

SUBLIEM ARRANGEMENT € 20,00 p.p

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen (voor-, hoofd- en nagerecht).
Indien u hiervan gebruik wenst te maken, geeft u dit dan van tevoren bij uw bestelling aan.
Dit arrangement is geldig op onze gehele à la carte kaart. Indien u als nagerecht een
“Grand Dessert” of een koffie speciaal bestelt, wordt er een supplement van 3.00 berekend.
Voor hoofgerechten buiten de kaart om rekenen wij een supplement vanaf 4.50

MENU DÉGUSTATION € 45,00 p.p

Culinaire 3-gangenproeverij van enkele voor, hoofd –en nagerechten.
Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze gastheer/vrouw. Geldig vanaf 2 personen

MANDJE BROOD MET HUISGEMAAKTE KNOFLOOKBOTER € 1,50 p.p

BAKJE ITALIAANSE KNOFLOOK OLIJVEN € 1,50

NAGERECHTEN / DESSERTS

GRAND DESSERTS

PANNA COTTA € 9,00

Panna Cotta met sorbetijs

HEMELSE MODDER € 9,00

Pure callebaut mousse 70,5%

KANEEL IJS € 9,00

Kaneelijs ingepakt met marsepein.

TIRAMISU € 9,00

tiramisu met een verrassende chocoladesaus

DAME BLANCHE € 9,00

Vanilla Bourbon ijs en warme chocoladesaus

PROEVERIJ VAN DE CHEF € 11,50

proeverij van nagerechten voor de twijfelaars onder ons

INTERNATIONAAL KAASPLANKJE € 11,50

Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten.